libertárius

Félig én-blog, félig politikai pamflet. Miről NEM szól a blog: nem akarja a libertárius eszmerendszer minden árnyalatát megjeleníteni, pláne nem kisajátítani. Nem képvisel és nem támogat egyetlen politikai pártot vagy létező szervezetet sem.

Friss topikok

Linkblog

Facebook oldaldoboz

Kreatív iratkezelés

2010.09.01. 07:12 zombizan

A "társaság könyvelési iratainak jelentős része a költözködés során véletlenül összetévesztésre került, és az új iroda helyett a hulladékégetőbe vitte a költöztető cég".

Ezzel a kiváló és meggyőző védekezéssel a jelek szerint meg lehet úszni egy 20 milliárdos adótartozás ügyében indult vizsgálatot Magyarországon (HVG cikk a People Rent Magyarország Kft felszámolásáról). Bónuszként be lehet mutatni a költöztető cég buta embereit, akik a képernyő előtt sapkájukat bumfordian gyűrögetve próbálják egymásra hárítani a felelősséget ("ez a Jóska olyan vaksi, hogy az anyjából is a száján keresztül akart kijönni annak idején"). Munkanélküli színészeknek kiváló kereseti lehetőség.  

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://libertarius.blog.hu/api/trackback/id/tr602263561

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása