libertárius

Félig én-blog, félig politikai pamflet. Miről NEM szól a blog: nem akarja a libertárius eszmerendszer minden árnyalatát megjeleníteni, pláne nem kisajátítani. Nem képvisel és nem támogat egyetlen politikai pártot vagy létező szervezetet sem.

Friss topikok

Linkblog

Facebook oldaldoboz

Mégis liberális gyíkemberek irányítják az országot

2014.08.25. 14:20 zombizan

Az Indexen "Hiába vártak az ingyenpénzre a fiatal vállalkozók" címmel jelent meg egy sajnálkozó írás arról, hogy korábbi ígéretek ellenére nem kaptak támogatást az ötletekkel pályázó fiatal vállalkozók.

A cikk egy HVG anyagra hivatkozik, amelyből további, érdekes részletek is kiderülnek. Az egyik pályázó már nyárra bevételre számított a "frissen alapított vállalkozásából". Mások pedig, horribile dictu, "saját felelősségre elindították a vállalkozásukat".

Tanulság:

1) Vállalkozókat nem pályázatokkal és államilag finanszírozott képzésekkel kell teremteni. Ez max a munkanélküliség ideiglenes alternatívája lehet.

2) Aki ingyenpénzre vár, az nem vállalkozó, hanem élősködő. Ha saját felelősségre nem indítja el a vállalkozását, akkor légyszi-légyszi az én adópénzemből se tegye!

3) Az országot, minden ellenkező jel dacára, mégis liberális gyíkemberek irányítják. Valószínűleg a trafikmutyi és az állami földbérlet kiosztása is csak arról szólt, hogy be akarták azonosítani a parazita mentalitással rendelkező "vállalkozókat". A nagy leleplezést követően újra lesz cigi a Tescoban, a felsült ügyeskedők pedig jó útra térve mobil appok fejlesztésével lesznek világhírűek.  

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://libertarius.blog.hu/api/trackback/id/tr536633721

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása