libertárius

Félig én-blog, félig politikai pamflet. Miről NEM szól a blog: nem akarja a libertárius eszmerendszer minden árnyalatát megjeleníteni, pláne nem kisajátítani. Nem képvisel és nem támogat egyetlen politikai pártot vagy létező szervezetet sem.

Friss topikok

Linkblog

Facebook oldaldoboz

Hogyan legyünk fasiszták egy hétig, teljes ellátással, kedvezményesen?

2011.04.26. 00:04 zombizan

A Financial Times hétvégi számában jobbnál jobb turizmus ajánlatokról lehet olvasni, az adott ország természeti szépségeit és kultúráját nagyon közelről, belemerülős módszerrel megtapasztaló, érdekes és kihívást jelentő, ugyanakkor komfortos és biztonságos szervezett  programok formájában. Elmehetünk afrikai törzshöz családi nyaralásra, ahol minden gyereknek saját harcos kísérő jut, aki megtanítja a szavannai élet szabályaira. Mehetünk kínai családokhoz főzni tanulni, amerikai farmra cowboynak, és így tovább. Mivel népemet szerető alkatomnál foga sokat töprengek a magyar turizmus kitörési lehetőségein, ami az ehhez hasonló, minőségi szolgáltatásokban kereshető, adta magát a kérdés, hol van a magyar életnek az az egyedülálló, érdekes vetülete, ami ilyesfajta részvételi turizmusban értékesíthető lenne?

A gulyásfőzés és birkapásztorkodás is lehet érdekes valamilyen szinten, de nekünk messze a legnagyobb esélyünk a Magyar Gárda és hasonszőrű társaságok kínálta, modern fasiszta élményanyagon keresztül lenne. Elég sok ilyen alkatú ember szaladgál a világban; szerintem komoly kereslet lenne a cigánysorokon vonulgatós, egyenruhás, kiképzőtáboros, bakancs csattogtatós nyaralásokra. Bónuszként a program sikeres teljesítőit a Hősök terén gárdistává avatják. Az egész évben megszervezhető vonulós és táborozós programok mellett természetesen ott vannak a különleges (feláras) alkalmak, mint a meleg felvonulás megzavarása, vagy a változatos antiszemita eseménykör, és így tovább.

Az csak látszólagos problémát jelent, hogy a magyar szélsőjobb egynémely gumicicájával, pl. az elvesztett területek visszaszerzésének igényével külföldiként, még ha fasiszta is az ember, nehéz azonosulni. Valami hasonló bánata minden népnek van, legfeljebb majd az eskütétel során behelyettesítik Erdélyt Besszarábiával, Kelet-Pomerániával, a Kurill szigetekkel vagy Gibraltárral. Mint ahogy az úttörő avatáson is (némi gyakorlás után) a saját nevünket mondtuk az eskü szövegét felolvasó rajtitkár neve helyett.      

Hogy a biznisz minél hamarabb beinduljon, a pénzek csengjenek és a magyar GDP gyarapodjék, írtam egy rövid promóciós anyagot az angol nyelvű programokhoz:

How to be a man in modern Europe? Wondered what went so terribly wrong? Why do we have all the troubles with immigrants, without the promise of solutions? Do you miss a leader? Sorry for not having a chance to be a hero? Are you afraid that your son brings home a boyfriend as a result of gay role models in the media?

It's time to do something. And we can help you. Special programmes for real men and women, who are fed up with liberalism. Discounts and special offers all around the year. Children under six are free.

With our help, you can take part in the most exciting social experiment in Europe: how to create an all-white living space for our race. As trainee members of the Guard, you will get one week of training in military basics, drilling exercises, ideology of race, together with a unique, real-life experience on the front of the battle for our existence. Programmes include merry marching on gypsy villages, establishment of temporary training camps in the face of the enemy, defending morality against homosexuals and more. Guaranteed media coverage and battle paraphernalia. At the end of the programme, successful candidates will become full members of the Guard at a majestic ceremony in the heart of Budapest.  

Surely, it must be dangerous? The best part of it: not at all. Noone has ever been prosecuted and sentenced for our activities. The most you can get is a short detainment among friendly, symphatising police, who all know where the real enemy is.       

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://libertarius.blog.hu/api/trackback/id/tr682855332

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Quadrille Lobster · http://oriblog.blog.hu/ 2011.04.26. 19:24:16

How to be a primate, more like...

Nem vagy semmi.

Egy ideje töprengek, hogy honnan futja ezeknek ennyi ember állandó táboroztatására? Még fapálcákkal is sokba kerülne felszerelni őket és ne mondja nekem senki, hogy ezeket elengedik a polgári foglalkozásukból falvakba tavaszi cigányüldőzésest játszani? (Télen valszeg visszafogják majd magukat)

Oké, tudom nagymagyar színű, őshunos vállalkozók, persze. Azért ez nekem zavaros. Ha Al Caponét el lehetett kapni adócsalásért, az a 225 darab terrorelhárító szuperdrága ügynökség, amink van biztos meg tudná nézni, honnan jön ezeknek a nemzetimidzs-javító elemeknek az uzsonnapénze.

Amúgy látom, már ráleltél az új magyar üzleti modellre. Nagyon helyes!
süti beállítások módosítása