libertárius

Félig én-blog, félig politikai pamflet. Miről NEM szól a blog: nem akarja a libertárius eszmerendszer minden árnyalatát megjeleníteni, pláne nem kisajátítani. Nem képvisel és nem támogat egyetlen politikai pártot vagy létező szervezetet sem.

Friss topikok

Linkblog

Facebook oldaldoboz

Uborka az űrből

2011.06.06. 23:06 zombizan

A holland uborka termesztők sajátos védekezéssel álltak elő a németországi E. coli fertőzések nyomán, miután a gyanú árnyéka Spanyolországról Németalföld irányába vetült. Az ő uborkájuk aztán olyan mesterséges körülmények között tenyészik, ahol nemhogy ártalmas baktériummal, de még talajjal sem találkozik. Termőföld helyett ugyanis egy zúzott gránitból készült steril közegben serkednek ínycsiklandó harapnivalóvá a holland zöldségek. Mindenesetre jó étvágyat hozzá. 

Viszont ennek a hírnek a nyomán megvilágosodtam, és rájöttem, miről is van szó. Nem az uborkán lévő baktérium a ludas. A fertőzést uborkavírus okozza, amellyel a holdlakók fertőzték meg a földi embereket. Mármint maga az uborka a vírus, vagy a vírus az uborka, ahogy jobban tetszik.
 
A Holdon ugyanis van élet, ezt mindenki tudja, aki nem az iskolai agymosás és a hazug média emlőin nevelkedett. A holdlakók szemmel nem láthatóan kicsik, viszont rendkívül értelmesek. A Hold annyira túlnépesedett, hogy az egész égitest felszínét városok borítják. A városokban lévő házakat gondoljuk mi holdi porszemeknek. Szóval hely nincs a Holdon, ezért a holdlakók találékony módját választották az élelmiszer termelésnek. Háziállataik és növényeik genetikai anyagát egy földi vírusba építik, megfertőzik vele a Föld valamelyik lakóját, aztán leszüretelik a termést. Korábban patkányokkal és heringekkel dolgoztak, de aztán a XX. században áttértek az emberekre. Egyrészt lassan több lesz belőlük, mint a patkányokból és heringekből együttvéve, másrészt koncentráltan élnek és az ún. civilizációs vívmányaikkal megkönnyítik a holdlakóknak a betakarítást. Elég a kommunális szennyvizet és a használt papírzsebkendőket  összegyűjteniük. Az állítólagos szennyvíztisztítók ezért vannak minden országban a holdlakók tulajdonában. Szóval az uborkakór semmi más, mint egy különösen bőtermő zöldségféle, holdi szomszédaink jóvoltából a szervezetünkbe juttatva, majd milliárdnyi kópiában a WC-n keresztül a szennyvízből visszanyerve. Váljék kedves egészségükre!   

2 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://libertarius.blog.hu/api/trackback/id/tr902963244

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: A réz hatásos az újfajta E-coli baktérium ellen? 2011.06.15. 12:15:27

Alighogy megjelent a németországi súlyos megbetegedéseket és halált okozó baktériumtörzs, a tudósok figyelme máris feléje fordult. Mivel a járvány okozója rendkívül agresszív, sürgőssé vált annak kiderítése, mi az, ami elpusztíthatja. A Sauthemptoni Eg...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zombizan · http://libertarius.blog.hu/ 2011.06.08. 07:18:13

@Quadrille Lobster: mert kétségkívül ő volt az inspiráció egyik forrása, a média hülyesége és a biotechnológia mellett...
süti beállítások módosítása