libertárius

Félig én-blog, félig politikai pamflet. Miről NEM szól a blog: nem akarja a libertárius eszmerendszer minden árnyalatát megjeleníteni, pláne nem kisajátítani. Nem képvisel és nem támogat egyetlen politikai pártot vagy létező szervezetet sem.

Friss topikok

Linkblog

Facebook oldaldoboz

Orbán Viktor az MSZP kampányarca Kispesten

2010.09.05. 07:52 zombizan

Traian Basescu román elnök után Gajda Péter, MSZP színekben futó kispesti polgármester is Orbán Viktorral közös fényképpel próbálja megnyerni a vele közvetlenül nem szimpatizáló választókat egy friss kiadványban. Bár a román elnök kampányától eltérően OV vélhetően nem lelkesedik fizimiskája ilyetén hasznosítása iránt, a politikai üzenet végül is egyszerű és szimpatikus: élni és élni hagyni, a különböző politikai színeket képviselő vezetők is tudnak együtt dolgozni.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://libertarius.blog.hu/api/trackback/id/tr382272378

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása