libertárius

Félig én-blog, félig politikai pamflet. Miről NEM szól a blog: nem akarja a libertárius eszmerendszer minden árnyalatát megjeleníteni, pláne nem kisajátítani. Nem képvisel és nem támogat egyetlen politikai pártot vagy létező szervezetet sem.

Friss topikok

Linkblog

Facebook oldaldoboz

Miért olvassuk az üzleti sajtót?

2010.09.05. 08:19 zombizan

Egyik kedvenc olvasmányom a Financial Times. Ezzel vannak így páran a Földön, pl. a brit Munkáspárt egyik kommunistába hajló, szélsőbalos (időközben elhunyt) képviselője is folyton az FT-t olvasta. Amikor megkérdezték tőle, hogy is van az, hogy kommunista létére üzleti sajtót olvas, azt felelte, "szereti tudni, mire készül az ellenség". 

Az én motivációim eleve mások voltak, hogy úgy mondjam, komolyabb szándékokkal közeledtem feléje. Viszont ma igazán hálás voltam a hétvégi rovatban megjelent interjúféleségért egy brit sztárépítésszel. Az úriember Lev Yilmaz nagyszerű animált képregényeit ajánlotta figyelmünkbe: 

Például:

"How I found out about girls"

https://www.youtube.com/watch?v=RS2oJm3__48&NR=1

"How to Break Up in 64 easy steps"

https://www.youtube.com/watch?v=Hfl9e53LX_U

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://libertarius.blog.hu/api/trackback/id/tr372272403

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása